top of page
1WKB_SteffenBrandt_SKB_kultur2024_v074.jpg

Who Killed Bambi+

       Who Killed Bambi+ eller ganske kort WKB+ er en række af unikke koncerter, hvor alle elementer udføres af sangstemmer og strygere  - nyfortolkninger udført af os i samspil med artisten selv. Vores husarrangør og bratschist Mette Dahl Kristensen skræddersyer sangskriverens katalog til vores besætning og vi bearbejder lyd og groove med ambitiøs nysgerrighed, indtil nummeret rammer os og publikum med styrke og autenticitet

 

WKB+ har budt på samarbejder med en lang række interessante nordiske artister og anmelderroste optrædener på koncertsteder som Kulturmødet på Mors, Musikhuset Aarhus og Ofelia Plads (Det Kongelige Teater).

 

Vores diskografi inkluderer debutalbummet '+' (2015) med kunstnere som Pernille Rosendahl og Ane Brun, det selvbetitlede 'Who Killed Bambi' (2019) med strygerkompositioner af Mette Dahl Kristensen, og '12' (2021) med nordiske kunstnere som Sandra Kolstad, Eivør og Lydmor.

 

I december 2022 afholdte vi en enestående live koncertopførsel af albummet '12" med alle albummets 12 solister, tre pigekor og lyskunst i Store Sal i Musikhuset Aarhus støttet af Kirsten og Gunnar Fonden.

Fotograf: Michael Boe Laigaard

Who Killed Bambi +

Mariam Wallentin

Who Killed Bambi +

Lucky Lo

Mariam Wallentin & Who Killed Bambi_03 (giesenbauer).jpg

Foto: Bjørn Giesenbauer 

bottom of page