top of page

Tværkunstnerisk arbejde

Vi finder stor glæde og inspiration i vores samarbejde med aktører indenfor andre kunstneriske fag, eksempelvis indenfor teater, litteratur og lyskunst. 

Det Ensomme Hjerte

Teatret Møllen 2020
En stemningsfuld og musikalsk dramatisering af Tom Buk Swientys roman af samme navn. Musikken blev skrevet af vores braschist og leder Mette Dahl Kristensen og fremført at Who Killed Bambi (Silke Kidholm, Anna Jalving og Martha Petri). 

"Musikken er et kapitel for sig i denne forestilling og man imponeres over, hvilke billeder de tre strygere kan fremmane og understrege."
******

Christina Beierholm, Kulturtid, 2020

Se mere.

Det Ensomme Hjerte

Teatret Møllen 2020

Foto: Teatret Møllen

Foto: Roar Paaske

Ind i en stjerne, romankoncert

Samarbejde med Puk Qvortrup fra 2019 og frem. 

Ind i en stjerne, romankoncert

Samarbejde med Puk Qvortrup fra 2019 og frem. 
Samarbejdet opstod på initiativ fra Lyd + Litteraturfestivalen i 2019, hvor vi og Puk Qvortrup fik til opgave at skabe en fælles musikalsk liveoplæsning baseret på Qvortrups roman af samme navn.

Romanen behandler usentimentalt temaerne sorg og smerte, hvilket vores komponist Mette Dahl Kristensen har fortolket gennem kompositioner, der spænder fra meditative flader til dramatiske udbrud.

Fællesværket er siden blevet opført igen til Spoken Word Festivalen i 2023 og indspilles med planlagt udgivelse i løbet af 2024.


Se mere.

Vertigo4_edited.jpg
Vertigo2.jpg

Foto: Michael Boe Laigaard

Vertigo1_edited.jpg

Vertigo

Performativ lyskunst 

Vertigo 
Performativ lyskunst

I december 2022 afholdte vi en live koncertopførsel af albummet '12" med alle albummets 12 solister, tre pigekor og lyskunst af Vertigo. Vertigo, et København-baseret audiovisuelt kunstnerkollektiv etableret i 2011, er kendt for sine opfindsomme lyssætninger og scenografier. Med imponerende udstillinger på anerkendte steder som Copenhagen Contemporary, SNFCC i Athen og Centre Point i London har Vertigo skabt en betydningsfuld plads inden for audiovisuel kunst.

Se video fra koncerten herunder.
 


 

bottom of page